Återhämtning


Kommentera här

Hej på er!

Hur ska jag börja nu då, gårdagen var till en början ganska jobbig. På förmiddagen var jag jättetrött och låg bara i sängen, sen runt lunchtid piggnade jag till och ville gå till jobbet, men det fick jag inte för mina chefer, då blev jag jättearg. Alltså jag förstår ju också att jag behövde vila ut för att bli helt frisk men jag tyckte ändå det var orättvist att de tog min lediga dag utan att ens fråga mig när det egentligen borde ligga som en sjukdag. Speciellt när jag bara har en ledig heldag kvar här efter det här. Men vad gör man, man måste gilla läget. Så jag tog mig upp ur sängen och ut och tog ett svalkande topp i poolen, det kunde ju varit värre. Pratade lite med Bella hemma. Sen kom jag på att Marlise, min granne och kompis har semester så jag knackade på hos henne och frågade om hon ville med ut och äta, det ville hon. Så vi gick ner till en av våra favoritrestauranger och jag åt en stor baguette, minns inte när jag gjorde det sist, men den var så god. Efter det badade jag lite i poolen igen med Marlise och sen bestämde jag mig för att jag var tvungen att göra nånting. Så jag satte på mig en klänning och satte mig på bussen till Chania, grannstan. Väl där gick jag bara runt på gatorna. Njöt, jag gillar verkligen den staden, den är gammeldags och påminner mycket om Alghero, små mysiga gränder. Platanias är ju som jag nämnt tidigare bara en gata, fullt med turister, men det har ju sin charm det också. Jag gick runt där i lite mer än en timma, sen bestämde jag mig för att åka hem igen. Även om det var en kort tur tyckte jag det var värt det, bara se något annat, gå längs den gamla hamnen och kolla på båtar, det gillar jag.

På kvällen gick jag och Emma ut och åt också. Jag vet att det kanske är lite onödigt att äta ute två gånger på samma dag men a) jag orkade inte laga mat själv b) det är billigt för oss att äta ute här c) jag hade lovat mamma att äta riktigt mat. Och vilken mat de har överallt sen, jag älskar Grekland och all god mat, det står högt på listan.

 

Så idag var jag äntligen back on track på jobbet och även om jag inte gjorde några träningspass så var jag så glad för att vara tillbaka, det är så mysigt att vara runt alla människor och jag älskar både jobbet och kollegorna. Guld.

 

Så en liten promenad med Ella efter jobbet och nu sängen och bloggen.

En bra dag. Alla mina kollegor har varit så söta och frågat mig hundra gånger idag hur jag mår, och om man jämför med hur jag mådde i förrgår så mår jag fantastiskt. Svävar på små moln, life is good.

 

/L

   
Det var lite efterjobb med midsommar också, men nu är det helt klart!


Såhär fräsch var jag alltså i sängen igår, jag tog en bild för att kunna minnas alla andra dagar hur bra jag mår!
Så nedanför har vi en glad Marlise och en god baguette. 
 
 
& så en liten sväng till Chania,
 
 
 
 
 
 
 
  
 
  
    
 
 
 
  
Kvällsmiddag med Emmisen!