Det nalkas jul


Kommentera här

Hej Vänner! 

Det är den 21 december och alltså tre dagar kvar till julafton. Jag har inte riktigt någon julkänsla, tyvärr men jag ser ändå fram emot julen på något sätt. Kanske är det efter att få ge mina julklappar bara, jag vet inte. Jag sitter i Pelles lägenhet på Kungsberget och ser på dokumentären om Lill Babs, hon ger mig inspiration. Jag tycker hon är supercool. Samtidigt som jag gör det sitter jag och funderar igenom året som gått, jag gör någon form av sammanfattning, vem vet, kanske kommer den upp här så småningom, kanske inte, vi får se. 

Jag mår bra i övrigt. Jobbar å Saga teatern varje dag med Charlies tant. Det är kul, mycket men kul. Häftigt att vara på teatern hela dagarna, det är ju dreams comming true och det är på riktigt. Över hela Linköping sitter stora affischer på gatupelare och busshållplatser om föreställningen. Jag ser folk som står och fotar det, då pirrar det lite i kroppen kan jag säga. Föreställningen är förresten väldigt rolig, alla som har chansen borde komma och se den. Ibland kommer jag på mig själv med att inte skratta som Karin Svalander, som min roll heter, utan som Lovisa. 

Ikväll har jag varit uppe hos Eve och ätit mat med henne, Andreas och Channa. Jag har ju jullov. Måste komma på det i huvudet och i kroppen! 

 Och det kanske bästa som hänt den senaste tiden är att Linnea har varit hemma en vecka! Så igår var både jag, Linnea och Julia lediga och hade en heldag tillsammans. Det är inte ofta men så underbart när det händer. Inte för att vi gjorde något speciellt eller så. Bara hängde, var i Gummingebo en sväng och drack te, var i Kisa och köpte godis och Linnea vaccinerade sig, men mycket mer än så var det inte. Nu är det lite jobbigt att jag inte kommer att träffa henne förens i mars igen, men jag antar att det kommer gå snabbare än jag kan ana. 

Imorgon ska vi fotograferas i karaktärer på teatern och efter det ska jag till Kärra och skåla in julen med Hej Tomtegubbar och glöggnyheter. 

Hoppas ni har det bra i julstöket! Kram!
/L

ps. Lägger in lite bilder från luciadagen då klassen sprang runt hela Stockholm och spred värme och ljus!