A little party never killed nobody


Kommentera här
 

Lördag. Ledig! Yeeeey.

 

Sorry people för att jag inte skrivit på ett tag! Men som ni vet, sena kvällar –tidiga mornar.

Både torsdagens och fredagens jobb har varit braa och roliga dagar. Fint väder ute vilket resulterar i glada gäster, och det gillar vi. Även om jag för det mesta alltid har glada gäster eftersom barnen faktiskt inte bryr sig om det regnar eller hettar, bada är ju roligt i vilket fall som helst?!

Det har varit långa dagar men jag har ändå kunnat komma undan någon timma på eftermiddagen och tagit en springtur och ett dopp i havet. Det är viktigt tycker jag att kunna komma undan jobbet en sväng också, känns som jag kan ge mer då när det väl är actiontime.

Idag är mer än halva teamet lediga så igår hade vi lite fest. Jag jobbade ju till nio och sen stannade jag och Emilie kvar för att kunna ta med entertainteamet så vi var inte hemma förens strax innan elva. Men det blev en lyckad och rolig kväll ändå. Vi hade förfest i min och Amandas lägenhet, sen drog vi till ett diskotek som ägs av en svensk tjej och sen vidare till en bar i Alghero. Det var faktiskt väldigt kul och vi var hemma runt fem tror jag. Är väl det som är nackdelen med att börja sent, kommer hem så himla sent! Men vad gjorde det när vi var lediga idag ;)
Jag sov till halv 1 och sen gick vi till stranden flera stycken av oss, solade och badade och hade det gött, åt glass såklart och massa godis. Efter det har vi städat lägenheten och tvättat allt som går jag och A, måste ju vara fint imorgon när jag får finbesök!

 

Hoppas ni har en bra helg och att campingstarten var skoj! Längtar efter er!

 

Kram /L

 





Amanda, Linda & Josefine