Uppdateringar & ett tack för julklapparna


Kommentera här
Hej!

Nu undrar ni säkert vad som händer, vad gör hon, har pelle kommit fram, har hon öppnat sina julklappar?
Haha eller så undrar ni inte alls men här kommer uppdateringarna i alla fall!

I måndags städade jag mitt rum finare än någonsin förut, sopade till och med golvet. Jag tvättade alla mina kläder, tvättade och bytte lakana, duschade själv och gick och handlade massor. Gjorde det så bra som möjligt för att invänta mitt besök. 
 
Tisdagens jobb gick därför lätt och när jag kom till Fruta Madre klockan sex där jag skulle möta Pelle var han inte där, istället kom han lugnt gående med en mexicansk kille en timma senare, love life. 
Vi drog därefter de tunga väskorna hem till mig för att sedan fortsätta ner på stan och äta en romantisk middag tillsammans. Supermysigt. 
 
Onsdag och jag tvingade upp Pelle för att springa med mig på morgonen och han sa inte nej heller, kanske var bra för jetlaggen. Jag jobbade lång dag och kom hem runt nio, då väntade Pelle glatt i huset. Dags att öppna julklappar! Jag vet inte vem som var mest spänd, jag eller han, men kul var det. Jag älskar att öppna paket. Så, mamma, pappa, mormor, Channa, Susanne, Kärra, Lajla & Arne och Pelle tack för alla fina julklappar. Hur fina som helst och jag blir rörd när jag sitter och öppnar de, vill krama er och tacka men får bli såhär istället, tack!
Efter paketöppningen sprang vi runt på femte och försökte hitta en nyårsklänning, det gick inget bra och allt folk gjorde att man knappt kunde röra sig, vågar knappt tänka på hur mycket det kommer att vara ikväll.iiii.
Men eftersom jag stenhårt tror att allt har en mening fanns det nog en syfte med den här turen med även om jag kom hem utan klänning och irriterad. Träffade nämligen några supertrevliga svenskar som bodde uppe i Umeå och jag fick deras nummer och de sa att det bara var att höra av sig om vi ville komma på besök och fiska eller åka skidor, alla kontakter är bra!

Så nu sitter jag på jobbet igen och har ont i magen för jag ätit så mycket godis. Längtar efter att sluta äta igen, hehe! Även om det är gott nu. Ikväll ska jag och Pelle gå ut och äta trerätters och sen på kvällen är det fest i vårat hus tydligen,hehe :D Det blir nog en rolig kväll tror jag, 2016 vi ses snart. 
 
Först ska jag bara njuta av den sista dagen på det här året. Jag frågade barnen på Fun Break förut vad det bästa med 2015 hade varit, det ledde till att jag också fick frågan efter och jag kunde inte svara. 2015 har ju innehållit så mycket, bara det att jag har bott i tre olika länder är ju helt crazy. Får ta och sammanfatta året i något inlägg längre fram. Men tills dess, jag hoppas ni får en underbar kväll, det är ju strax dags för er att tända tomtebloss och skåla. Själv får jag vänta några timmar till men, från mig till er, 
 
Ett gott nytt år.