Pengar, skola, sömn, träning & tapetsering


Kommentera här

27 september

Hej på er! 

Ja rubriken brukar ju vara det som får sammanfatta mitt liv/ mående, och det är väl ungefär precis så det är just nu. Jag går till skolan, känner mig jobbigt trött trots att jag sover mer än tidigare. Dock fick jag vakna tidigt imorse, nu har de nämligen börjat att renovera mitt sovrum och det ska tapetseras om och bli fint, så de kommer klockan sju varje morgon, imorse öppnade jag dock bara dörren innan jag gick och la mig igen. Hehe måste kännas konstigt för dom att gå omkring och spakla när jag ligger mitt i det andra rummet och försöker sova. Men det är som det är och jag behövde de där extra minuterna!
Just nu sitter jag i soffan, den jag köpte förra veckan, den är superskön och jag gillar den skarpt. Ikväll har jag varit på ett BodyPump pass och pumpat upp mina muskler rejält, tror jag kommer att känna det imorgon. Suttit och kollat över pengar också, gäller ju att försöka ha lite koll på sånt nu när jag har egen lägenhet och allt kostar massa pengar, men hittills tycker jag att jag har varit duktig och hoppas kunna fortsätta så eller bli ännu bättre.

I skolan går det bra och jag tycker fortfarande att allt är jättekul, känner mig som en liten femåring igen när jag går till skolan på morgonen, längtar dit.

Yes, en liten uppdatering sådär bara. Jag har också uppdaterat inläggen innan med lite bilder från loppet och massa fjortisbilder på mig och Pelle. Jag skulle vilja lägga in massor av bilder från bröllopet och min systemkamera men mitt Internet är slut och jag får inte något nytt förens på lördag så ni får helt enkelt vänta tills helgen med att se bilderna, en ny anledning att checka!

 

KRAM PÅ ER

/L

 

 
Fika med Bella & sedan middag med pappa och Daniel!

Luchkonsert i skolan,
 

  
När det är brandlarm får man roa sig på annat sätt...
    
 
  
& så föreställning!
 
   
 
  
Mat, mat, massor av mat!

Fredag och vi får äntligen veta vår musikal och roller!
  
 

Fredageftermiddag och tåg hem till Linkan, Stockholm är vackert.