Så rullar vi vidare


Kommentera här

Hej vänner! 

Måndag eftermiddag och jag sitter i personalrummet på gymmet. Har precis käkat lite och väntar på mitt pass, fast de börjar inte förens om en och en halv timma.

Jag har haft en bra vecka, varit mycket att stå i och det är bra. I torsdags träffade jag Dogge och Robin igen, förra veckan sågs vi ute och käka hamburgare men den här gången hade vi bestämt träff hos Robin. Det var det mysigaste på länge. Vi gjorde tacos och käkade, lyssnade på musik och spelade sällskapsspel. Bara genuin vänskap.

Jag har haft lite svårt med sömnen under veckan och hade natten innan inte sovit så många timmar, därför funderade jag ett ögonblick om jag skulle orka vara trevlig och glad men sen insåg jag att om det är några som verkligen accepterar mig som jag är här i Stockholm så är det dom, de har känt mig sen jag var barn. Och jag är så glad för det beslutet. Dessutom gick vi och fikade en stor del av klassen efter skolan så de gav mig både sockerenergi och annan energi.

Annars är de lite kämpigt just nu, jag har de inte helt lätt att acklimatisera mig med Sverige och ibland är jag jätterädd att mörkret ska komma och ta mig, men så länge jag har grejer att göra går de bra. Så de är knepet just nu, ha roliga grejer för mig.

I fredags hade jag gjort upp en plan för helgen i Stockholm men då ringde Kinda Posten och frågade om jag kunde rycka in och jobba helg, så jag tog ett sent tåg till Linköping och sov med hjärtat på Kungsberget. Vi fick en bra lördagmorgon innan det var dags att jobba, men det var inga problem, bara roliga jobb och fortfarande hinna med lite privat som att mysa med familjen.

Igår när jag var klar med jobbet följde Pelle med upp till Stockholm och vi fick en fin kväll med fika på vårt favvoställe, Stavsjö. Veckan som kommer ser lika fullproppad ut som denna vecka men de är som sagt bra, jag gillar de och snart, snart är de jul. I fredags satte jag upp min ljusstake i fönstret och den gör mig glad varje gång jag ser den. Ha nu en underbar vecka hörrni, vi är braa.

 

/L

 
 
 
 
 
En liten promenad i Hammarby Sjöstad på lunchen för att få njuta av solen! 
  
En riktig puma på tunnelbanan!
Och så fina klassen här under, 
 
 
Mysiga vänner,