Så många rubriker i en


Kommentera här
Hej! 
Så var det lördagen den 30 september och jag sitter på ett tåg mot Norrköping! Tågpriserna har gått upp något enormt men det här var i alla fall det billigaste, även om det inte fanns internet och jag nu fått köpa till det. Jag funderade en snabbis på vad jag skulle döpa inlägget till men det är svårt för det finns så många underrubriker i det här inlägget, för mycket att skriva om!
I allmänhet mår jag väldigt bra just nu, jag skulle nog väga säga att jag är i ett ständigt happy mode. Både härligt men också lite läskigt eftersom jag inte vet när jag ska trilla ner från linan, men just nu njuter jag av att ha balansen. Varje dag som går är så bra. Jag har just det, balans på mitt liv just nu. Superduperfina klasskamrater, bra struktur på mig själv och mina rutiner, det går bra rent kariärsmässigt och jag trivs i Stockholm. Lifegoals typ.
 
Jag tänkte att jag skriver ner några av highlightens från den senaste tiden!
 
Att springa två lopp på två dar
Förra helgen kom Pelle och Martin upp till mig och Channa i Stockholm. På fredagskvällen var vi först ute och åt och sedan gick vi på bio. Borg filmen, den var riktigt dålig tycker jag, 2/10 kanske. Pelle gav den dock 9,5/10 så det är väl olika antar jag. På lördagen var planen att Pelle och jag skulle ha springit Lidingöloppet 15K tillsammans men eftersom han har åkt på en riktig höstsjuka fick jag springa det själv! Det var nog ett av de bästa loppen jag gjort, jag hade sånt j**** fokus! Hade käkat bra innan, druckit rejält med vatten och laddat upp på absolut bästa sätt. Gick ut lite lugnare i början för att sen öka och i slutet maxa, supernöjd med min insats. 
På söndagen var det RosaBandet loppet och den kvinnliga versionen av Lidingöloppen. Det här loppet spang ju jag, Julia och Linnea förra året och eftersom jag minns hur roligt jag hade då ville jag gärna springa det igen. Dessutom är det sån jäkla girlpower och nästan alla bär rosa, pengarna som kommer in går till cancerfonden. Så på söndagen var jag tillbaka på startbanan igen med Channa brevid mig och vi sprang 10 kilometer tillsammans. Jag erkänner, jag var trött i kroppen på måndagen, men det var det värt, jag var så full med glädje efter! Springa är typ bland det bästa jag vet, jag känner mig så stark, orubbbar. Jag får adrenalinkickar och springer för jag kan, för jag blir så lycklig att jag är frisk, att jag inte har ont någonstans och för att jag har möjligheten och friheten att göra det, wow. 
 
Flashmob och vardagsglädje
Veckan som gått sen har varje dag haft något att bjuda på och jag har verkligen kommit på hur mycket jag uppskattar min klass. Det känns som vi redan nu kommit varandra väldigt nära och var och en har "sin självklara plats". I torsdags gjorde vi en flashmob på Operakällaren. En dans vi själva hade satt ihop och vår uppgift var att underhålla och få igång festen. Man kan nog säga att vi lyckades med bägge delarna. Och dessutom hade vi så himla roligt! Adrenalinkickar utan dess like även där och efteråt var alla väldigt stolta och glada. Lite den känslan jag tror vi kommer att ha efter vår slutproduktion i maj. Det känns härligt att vi kommit varandra så nära redan nu och inte kommer på i maj hur mycket vi kommer sakna varandra. Nu kommer vi säkert både hinna tröttna och älska två gånger om innan maj, haha.
 
Statist och kvalitétstid
Idag är det som sagt lördag, igår städade jag lägenheten och betalade räkningar men så blev det spontant en mysig hemmakväll med Channa, Eve och Edith i Bredäng. Vi lagade gomat och såg på Maria Wern. Anledningen att vi såg just det var inte heller en slump, jag skulle nämligen vara med på inspelningen till Maria Wern idag egentligen. Men det blev lite ändrade planer kan man säga. Nu sitter jag i alla fall på ett tåg påväg till Norrköping. Där ska jag möta Pelle, Linnea och Martin och vi ska åka till Söderköpingsbrunn tillsammans över helgen. Jag tror det blir supermysigt. Hoppas nu ni också får en bra helg!
 
Kärlek och kram
/Lovisa