SARDINIEN


Kommentera här

Då var jag här. Italien, Sardinien. På självaste valborgsmässoafton dessutom.

 

Imorse klockan sju gick tåget från Linköping station mot Kastrup flygplats. Det var jobbigt att säga hejdå till alla igår och imorse, faktiskt jobbigare än sist. Men det är väl bra antar jag, jag är lyckligt lottad att ha det så himla bra hemma, lyckligt lottad att ha så braiga personer att längta efter.

 

I alla fall, på tåget satt jag, och min spontana pojkvän. Jo han kände i sista minuten att han borde följa med tur och retur till Kastrup så det gjorde han, vilket kanske var en himla tur för mig som hade två stora väskor, två handbagage och så gitarren. Vi sov nästa hela tågresan ner. Jag är imponerad över hur lätt det faktiskt är, tåget tog cirka tre timmar och sen är det bara att hitta rätt och checka in. Tiden blev perfekt.
Dock var flygresorna jobbiga, första resan ner till Rom var skakig och jag kände mig åksjuk så var så glad när jag fick gå av. Sen blev det ganska stressigt till nästa flight som bara gick en timma efter och Roms flygplats var stor. Jobbigt att bära allt handbagage och gitarren. När jag tillsist kom fram till rätt gate saknade jag ett boardingcard vilket gjorde allt ännu jobbigare. Men jag fick gå in sist av alla och ta stolen som fanns över som tur var, sov hela resan. På det flyget hittade jag också lite andra reseledare vilket var kul.
När vi alla kom fram och stod och väntade på våra bagage hände det som man inte vill ska hända, de kom inte.
Så nu håller jag verkligen tummarna för att väskorna kommer med flyget från Rom som landar ikväll vid halv 11.
Det blir jobbigt annars, även om jag säkert löser det också.

 

Men i alla fall! På flygplatsen hämtade nya manager Jonatan oss och han verkar supertrevlig, han hjälpte oss anmäla bagaget och sen gick bussen mot våra lägenheter. Vi bor lite utspridda i Alghero men jag och ett par andra tjejer bor i samma hus. Det är en fin lägenhet och mitt rum är toppen, dubbelsäng, balkong och stora garderober. När alla mina grejer kommer tror jag nog att det kommer bli jättemysigt. Jag kommer att få en rumskamrat som heter Amanda som kommer med planet vid halv 11.

 

När vi kom hit gick vi ut och åt ganska direkt, hade ju ingenting att packa upp ändå. Jag åt en ceasarsallad och den var jättegod, och billig. Här verkar det som TUI får rabatter, det är härligt.

 

Nu ska jag fixa i ordning lite här och sen försöka sova, är väldigt trött. Som tur är packade jag ner min tandborste och extra underkläder i handbagaget tack och lov.
Jag hoppas ni har en jättekul kväll och en fin Valborgsmässoafton, jag är lite avis.
Men uppdaterar så ni vet så har jag det gott på alla sätt och vis! Imorgon ska vi studera staden, vi hörs imorgon.

 

Kramar

Lovisa