Fyra tvättar & andra nödvändigheter


Kommentera här

Hej!

 

Ååå vilken bra dag jag haft. Den har innefattat allt jag velat. Förutom att jag gick upp vid åtta och la in min andra tvätt så kunde jag sova länge, vilket jag längtat efter. Låg och drog mig till tio typ. Sen gick jag upp och städade lite, la in en tredje tvätt och gjorde en jättegod frukost. Pratade med Linnea, saknar mina systrar mycket. När den fjärde och sista tvätten var klar och jag i ordninggjord gick jag in till Moa och vi åkte tillsammans lokalbussen till Chania.
Där har vi sedan haft en supermysig dag och bara ätit gott och strosat runt i affärer. En riktig kvalitets dag.

 

Planen var att vi väl hemma skulle gå till affären och köpa grejer till en tacofredag men då supermarketen var stängd så bestämde vi oss för att gå upp på berget och käka på Astrea istället. (restaurangen vi dessutom åt på igår). Den är helt fantastiskt och ligger på toppen av ett berg och man har utsikt över nästan hela Platanias. Vi åt förrätt, middag och efterrätt och de ville som max ha 5 euro. Bara det, + att deras service var helt amazing, ska rekommendera varenda gäst att åka dit och äta.

 

Så nu, hemma. Jag har bäddat sängen och tagit in alla kläder. Längtar efter att gå och lägga mig i skaplig tid för en gångs skull. Nöjd kan jag i alla fall vara, vilken dag jag har haft.

 

Här kommer lite bilder!

 

PUSS
/L