Cocktail party


Kommentera här
 

Hej på er!

 

Jag vet inte om jag är i ett glad mood eller nejmood, ganska nyvaken. Kanske kommer jag komma underfull med det under blogginläggets gång.

Måndagskvällen blev jätterolig, en succékväll. Jag stod framför spegeln och sminkade mig. Hade på mig nyårsklänningen och mina högsta klackar. Kände mig äntligen som en musikalstjärna. Tänkte att det här kanske är min första cocktail men det ska inte bli min sista. När jag kom ner för trappan för att möta alla var alla så himla fina. Ofta ser vi varandra i svettiga uniformer. Tjejerna hade klänningar och klackar och killarna kavaj och slips eller fluga. Så fint. Vi beställde en taxi till skybaren och allt kändes så proffsigt. Där blev vi serverade en liten snackbuffé och fina drycker. Under kvällen delades diplom ut till ”säsongens bästa ….” osv. Vi lekte lekar skojade och pratade. När det ena stället stängde gick vi till det andra. Vi var på tre ställen totalt och jag har ingen aning om vad klockan var när jag kom hem. Bara att den stod på två timmar någonting när jag satte alarmet.

Men trots att det inte blev mycket sömn under natten tror jag att det var en av mina bästa jobbardagar igår.
Kanske var det tur att jag hade sovit 15 timmar natten innan. Jag hade så himla kul på jobbet och njöt av varje grej jag gjorde. Sen är det ju superjobbigt när man haft så många härliga barn i en eller två veckor och måste säga hejdå till dom. Har älskat den här veckan eftersom jag har haft både Fun Break, Born to Move och Bamseklubben (alla våra barnaktiviteter) har jag känt alla barn på hotellet och det har varit så roligt.
Så igår kväll blev det många hejdå kramar och ”Hälsa Sverige”. Jag var superglad när jag kom hem och lite high on life. Sen kastades jag ner på marken igen och kvällen slutade dåligt med att jag fick gå ut i natten för att bli av med lite känslor. Men så är det ibland.  

 

Men tillbaka till cocktailen i alla fall, det var otrooligt kul och tack till alla som var med och anordnade den. Kalasevent.

 

Idag är jag ledig igen och klockan är runt 11 nu. Jag är lite spänd, idag får jag veta var Fritidsresor skulle vilja placera mig till sommaren. Det blir spännande.

Har förresten fått mina flygbiljetter till Mexico nu och är så lycklig för att jag fick en braa resa, tackålov.
31 oktober bär det av mot Cancun. Iiii.

 

Vi får se vad som händer idag. Det regnar så kanske blir det soffan och en film. Vi är ganska många som är lediga så kanske gör vi nått skoj också. Vi får se helt enkelt.

 

/L