Mycket tankar men jag gillar det


Kommentera här

Tjabba!

Nu kommer det en riktig bildbomb här med saker som hänt den senaste tiden.

Idag är det alltså tisdag och introduktionsveckan är över. Den var rolig och framför allt har man fått en inblick i hur de kommande åren på ett ungefär kommer att se ut. I fredags hade vi insparksfest och det var jätteroligt, det kändes som jag fick massor av kompisar, hoppas det.
Annars känner jag mig ganska mycket ensam. Jag sitter på tunnelbanan och hör Lars Winnerbäcks ord i huvudet, jag har männskor runt omkring mig hela tiden men jag känner mig ensam. Därför är jag glad att jag valde att åka hem i helgen. Jag hade inte velat se mormors kakkalas på snapchat i år också, så det blev en toppenhelg! Och vädret var dessutom med födelsedags Blomblom också minsann! Så härligt!

söndagen var jag, mamma och Channa på Astrid Lindgrens Värld vilket också blev superlyckat. Även om inte vädret var riktigt med oss på samma sätt var det inget som störde mig och jag njöt istället rejält av att vara tillbaka i parken igen. Och såhär i efterhand, när man hunnit tänka igenom det och lite så, vilken fantastisk grej det är, parken! Jag älskar den verkligen och en dag ska jag vara tillbaka där igen som skådespelare igen, det har jag bestämt mig för!

igår (måndag) morse åkte jag tåget upp till Stockholm igen för att gå på min första ”riktiga” lektion, gehör och teori! Det kändes först lite onödigt att åka upp för en lektion men jag är glad att jag gjorde det då vi gick igenom alla grunderna i noter, och jag kan tänka mig att det hade varit svårt att bara hoppa in annars. Dessutom var jag på en liten arbetsintervju på kvällen. Jag har sökt jobb som instruktör på ett gym i stan och det kändes bra, jag ska hålla ett pass om två veckor och om chefen gillar det får jag vara kvar, yey!

Och idag har jag haft min första riktiga heldag i skolan, sång, teater och balett. Just det, balett! Jag ska ha balett två gånger i veckan! Det var superspännande och roligt och jag ser verkligen fram emot att lära mig och bli bra, det är trots allt en liten barndomsdröm som nu går i uppfyllelse. Men jag kommer nog att känna det i kroppen imorgon har jag en känsla av, hihi!
Efter skolan åkte jag för att kolla på en lägenhet, min snälla klasskompis Felicia hängde med och trots att vi aldrig fick se lägenheten på grund av lite strul så var det kul att umgås med någon utanför skolan och jag gillar henne skarpt. Nu sitter jag hemma i sängen hos snälla Anne. Här har jag det bra, det råder det inga tvivel om. Jag sover nästan nio timmar varje natt och känner att jag behöver det. Men jag älskar skolan hittills. Hoppas ni har det bra också, nu kommer lite bilder! Tackåhej!

 
Här är en glad födelsedagspojke som kommit på besök till storstaden och sin flicka!
 
 
 
En vacker promenad runt ett somrigt Hammarby Sjöstad..
 
I fredags hade alltså hela skolan redovisningar vad de hade gjort under första veckan, det var ballt!
Efter det började hänget på bryggan för att invänta kvällens inspark!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Så blev det lördag, Mormor hade fädelsedag och kakbuffén var ett faktum!
 
 
Samma kväll gjorde vi gómat, bland annat dom här toasten. 

Söndag och Astrid Lindgrens Värld!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
& vem skulle annars få avsluta det här inlägget om inte hon själv, Grattis mormor blomblom! Du är bäst.
Puss /L