See you soon Bangkok


Kommentera här
30 oktober 2018
 
Hallå
JAG MÅR LITE BÄTTRE
 
Vet i tusan om jag vågar publicera detta om risken finns att jag blir sämre igen. Jag mår inte bra men om man jämför med de tidigare två dygnen mår jag bättre. Jag kan svälja lite grann och om min hals var 100% vit förut är den bara 80% vit nu. Klockan är ganska sent 21.53 och jag är dödstrött. Vi var tvungna att checka ut från vårt hotell kl 11 idag så hela dagen har jag tillbringat på en restaurang med min bok. Jag har smakat det mesta på menyn haha, nejvars skämt och sido men eftersom jag inte gjort annat än att sova i två dygn så var det ansträngande nog och solen var inget alternativ med all antibiotika i kroppen.
 
Nu däremot är jag med om något väldigt konstigt, vi är påväg till Bangkok och vi ligger i en stor sovsal i en färja. Det kanske är 50 sängar i rummet och det känns som att alla utom vi, och de spanska killarna bredvid, är Thailändare. Jag sprang runt båten förut och försökte ta reda på var livbåtarna och flytvästarna var, för att jag tycker att det är bra att veta. Det var bara det att INGEN förstod engelska, när jag väl hittade en som kunde hjälpa mig sa dom att det inte fanns någon livbåt och sa till mig att jag inte skulle vara rädd. Jag är inte rädd men jag gillar att ta det säkra före de osäkra. Som häromdagen när vi åkte tuktuk och vår chafför börjar röka en joint. Jag tittar på honom och frågar om han seriöst tänker röka den nu, han tittar på mig, flinar och nickar. Jag ber honom stanna och vi hoppar av. Så länge de går tänker jag ta det säkra före det osäkra, utan att vara nojjig.
 
I alla fall, nu ska vi åka på den här båten till 5 imorgonbitti. Då byter vi till minibuss många timmar innan vi ankommer till Bangkok 14.30, vi har nämligen sagt att vi ska försöka hålla oss på marken så mycket som möjligt.
Det är ju en upplevelse dessutom! Nu ska jag ta mina sista tabletter för dagen och försöka sova lite. Det blir spännande! Hoppas ni mår bra, jag hörde att det var både snöigt och kallt. Skickar lite värme till er! Kramis
 
/L