Beachcleaning och beslutsångest


Kommentera här


En lång dag. Efter lite sömn. Tror aldrig jag känt mig så trött på jobbet som idag, var svårt. Men BamseLovisa var sjuk så jag fick hoppa in i Bamseklubben vilket var roligt, det är ju svårt att inte le när det kommer fram ett barn och rycker i ens tröja,

”sitta knä lovisa, sitta knä”.

 

Efter jobbet hade vi Beachcleaning på schemat och alla TUI samlades på Maria Pia stranden för att städa.
Det var äckligt och jag kan inte för allt i världen förstå hur människor inte kan tänka längre. Man kunde verkligen hitta ALLTING i strandkanten. Så galet mycket skräp som folk bara slängt, kändes ibland som vi gick på en sopstation. Men efter en och en halv timma såg en del av området i alla fall bättre ut och jag kände mig stolt efteråt. Kändes bra i hjärtat och dessutom var det många människor som såg oss och kanske fick sig en tankeställare. 






Nu sitter jag här framför datorn igen och om några timmar ska den vara inne, ansökan till min framtid. Ansökan till vinterdestination och sommar. Det är väldigt spännande men tar mycket energi. Vi får se vad som händer. Jag har ångest men vet att det kommer att sluta braa hur eller hur. Med rätt inställning så. Hejja på mig.
God natt. <3

 

/L