Bland den bästa dagen på BV


Kommentera här

Ja som sagt, jag tror jag hade den bästa dagen någonsin här igår. Jag skrev ju på morgonen och berättade om frukosten, efter det gick vi till Barackas. Där spelade vi fotboll med barnen i nästan en timma, sedan fick de mat och i slutet delades all charity ut. Det var kaotiskt och alla barnen drog i oss och var helt galna, en del började till och med slåss för de var så desperata att få något men jag tror att alla blev nöjda i slutet i alla fall.

 

Efter det började vår Kick Down och vi möttes i hamnen, sen åkte vi båt ut till den lilla ön utanför Sal Rei.
Vi hade picknick, solade, pratade om våra bästa/roligaste minnen från säsongen. Kajsa hade förberett jättefina diplom till alla i teamet och skrivit ut vårat teamfoto som alla fick skriva en liten kommentar på på baksidan.

Det var så himla mysigt och lyckat och jag tror inte det hade kunnat bli bättre.

 

När solen började gå ner tog vi oss in till stan igen och gick på en välgörenhetskonsert som ordnades.
Jag har ingen aning om vad hon sjöng men sångaren var i alla fall jättebra.

 

Idag har jag varit inne på Karamboa och ätit frukost och sagt hejdå till morfar och Inger. De var väldigt tacksamma och sa att de gärna hade stannat en tag till. Efter dethar jag legat på stranden och slappat.
Så himla skönt väder varje dag nu och jag har simmat i havet flera gånger de senaste dagarna.

Ikväll ska vi äta på en Italiensk favvorestaurang och imorgon börjar en ny vecka. Idag är det exakt 3 veckor kvar tills jag lämnar denna fantastiska ö, kommer att bli tufft. Men! Livet är tufft. Ska njuta till max av varje dag nu…

 

Hörde att det regnar hemma så skickar soliga hälsningar till er,

 

Kramar Lovisa