Böda Beach Run


Kommentera här
Heeeej!
08.57 Fredagmorgon och det är det helt galet väder utanför holken. Dåligt alltså, regn och blåst. 
Det blir film i Böddes stuga idag, kommer säkert massa barn! 
 
Jag måste berätta om vad vi gjorde häromdagen! Sen jag fick veta att jag skulle jobba på Öland har jag kollat efter lopp att springa och insåg ganska snabbt att det finns hur mycket som helst. Det första skulle ligga redan efter två veckor och vara lite annorlunda, det skulle utföras på sand och i vatten. Vilken utmaning tänkte jag!
Loppet skulle äga rum på onsdagen och på tisdagkvällen var jag ensam i teamet om att vilja springa men när vi satt utanför våra holkar på natten på tisdagen passade jag på att ragga folk. 
Allt löste sig så fantastiskt så att vi i slutendan blev tio personer som skulle springa! Jag och Linnea försökte göra en grej av det och tog med ansiktsmålning och målade affish, jag tror alla andra uppskattade det lika mycket som oss! DET BLEV SÅ HIMLA ROLIGT.
Jag kan inte säga mer än så!!! Allt från att när jag och Nea kom hem från jobbet stod alla och peppade till att vi efter loppet körde en "AfterRun" och gick ut och åt tillsammans. 
Något som mer var häftigt var att vi sprang med eliten, både Ida och Daniel Nilsson, som är bäst i Sverige, stod framfrör oss! Något mer som var häfigt var att flera av oss fick väldigt bra tider! Johnannes från teamet blev fjärde bäst bland killar 5 km och jag fjärde av tjejerna! Så inte riktigt pallplatser men nästan.
Men jag ska inte underdriva med att det inte var jobbigt, det var jättejobbigt! Upp och ner på sanddynorna och en tredjedel av loppet var i vattnet där vattnet gick till höfterna. Men det var kul! Annorlunda!
 
Så efter att vi tagit emot våra medaljer och gått hem och gjort oss fina gick vi som sagt och åt nere på Beachcluben. Det var en så rolig dag och jag är så himla glad att jag bor här och har dessa människor att jobba med! Må det spöregna idag, jag kan leva på den energin ett tag till!
 
KRAM!
/L