SOMMARLOV


Kommentera här

Det är den 30 juli 2018. Halva sommaren har gått och jag har haft sommarlov. Det känns konstigt, men så välbehövligt. Nu har det dock börjat bli lite tråkigt, men det ska ju vara bra att ha lite tråkigt också säger dom. 

Första delen av sommarlovet var superchill och jag gjorde inte speciellt mycket, hade trevligt och umgicks med Linnea och Julia eftersom Linnea var hemma på några veckors semester då. Dagarna flöt ihop och jag minns inte riktigt vad jag gjorde en del dagar. Midsommarafton som var min livs tråkigaste midsommar. Hade tänkt att det skulle vara skönt att vara hemma och chilla med familjen men det var det inte, jag och Julia såg en Disneyfilm och somnade i soffan. 

Sen var det dags att förbereda sig för min Lill-Babs konsert, jag åkte upp till Stockholm några gånger för att umgås med Hanna och öva gärnet. Dagen innan vi tillsammans skulle åka till Horn tog vi en drink tillsammans med Kling och Alex inne i stan, vi frågade lite spontant om de ville med och de svarade lika spontant ”visst”. Så dagen efter stod vi allesammans på perongen påväg till Horn. Älskar spontanitet. 
På kvällen var vi på campingen och lyssnade på Sebring innan vi gjorde Solhem till B&B.

Dagen efter var det dags för konserten och jag och Hanna var i kyrkan hela dagen och repade. Kling och Alex kom förbi och vi bestämde att de kunde hoppa in på några låtar de också, även Channa var med och sjöng. På kvällen kom drygt 90 personer till kyrkan och vi genomförde vår konsert. Det var så himla kul och alla som var där verkade uppskatta konceptet. 

På kvällen firade vi nere vid Färgargården och drack bubbel och pratade om livet, badade och såg på solnedgången som var samma färg som Alex hår. Tror det här var en av de bästa dagarna på hela sommaren so far och jag var så lycklig. 

Vad har mer hänt hittills då? Jag har badat, massor, säkert tre gånger om dagen i snitt. Men det är ju så varmt så man måste ju i princip göra det! Sprungit en del också har jag gjort!
Varit i Vansbro och simmat Halvsimmet, vilket med andra ord betyder att jag nu är helt klar med EN SVENSK HALVKLASSIKER! 

Förra veckan fick jag hoppa in på simskolan och jag njöt av varje dag. Förra gången jag hade simskola var det 15 grader och jag och Linnea sprang upp till campingen och drack varm choklad mellan varje grupp. I år var det helt fantastiskt och med 30 grader i luften och 26 i vattnet var det drömmigt att ha simskola. När jag dessutom hade haft så lång ledighet innan kände jag mig peppad och stark för att jobba och jag njöt verkligen av att få vara med alla barnen och se deras utveckling! Vad viktigt det är att känna sig behövd och känna att man gör någon nytta :)

Och så i helgen var det dags för mitt stora evenemang i sommar, Barnens Valö 2018. För femte och sista gången. Ni som känner till historian nu vet att jag har fått mitt hjärta krossat i sommar och jag skulle därför behöva arrangera hela evenemanget på egen hand. Men tackvare en minst sagt hjälpsam familj, Channa och många fina funktionärer gjorde vi det! Och nu kan jag säga att vi har avslutat med flaggan i topp och jag känner mig nöjd. 

Sen är det som det är, det här med hjärtat, det gör ju så jäkla ont bara. Men förhoppningsvis kommer smärtan försvinna någongång, tårarna ta slut. Jag längtar till dess. 

 

Men sommaren är ju inte slut! Imorgon ska jag åka ner till Småland och ha en heldag med min vän Ronja från Fritidsresor, vi ska klättra på höghöjdsbana och sova under bar himmel. Sen kommer Linnea hem imorgon, hem på riktigt! Linnea som fyllde 22 år igår, grattis!

Sen till frågan som jag får allra mest - Vad ska du göra i höst?! 
Och vet ni, det är fortfarande lite hemligt och inte helt bestämt, men jag lovar ni ska få vet när de är klart!

Puss
/L