I en bil på en ö


Kommentera här
Hej på er!
 
Jag sitter i bilen, påväg från Öland hem till Horn. Jag sitter dock i baksätet för ovanlighetens skull. Vi har Erik med oss hem den här helgen, helgen som är fullprppad med roliga ting!
 
Imorgon är det dags för den fjärde upplagan av Barnens Valö. Det ska bli kul, Pelle är så duktig och han har fixat så mycket. Godispåsar gjorde vi förra helgen och mycket har gått att fixa via datorn, och nu tror jag allt är förberett. De återstår att se imorgon! I vilket fall, jag tycker verkligen ni ska ta er dit, det brukar bli en fantastisk dag och ser verkligen ut att ha förutsättnigar att bli det denna gång också! 
 
Efter Barnens Valö ska vi vidare till logen i Gummingebo där vi ska fira Linnea! Hon fyller ju nämligen år imorgon, 21 bast. Både Edith och Bella kommer dessutom, jag har längtat efter dom. Så på söndag bär det av tillbaka till Böda igen. In i Bödabubblan. 
 
På personalmötet i tisdags sa min chef "jaha då har vi två och en halv vcka kvar". Jag kan inte fatta det? Var tog dom veckorna vägen? Jag har varit så inställd på att säsongen här skulle vara lika lång som på Fritidsresor, haha så jag fick lite av en chock. Men det var ändå bra eftersom jag fick en påminnelse att ta vara på varje dag! 
 
Gör det ni också! Och ta er till Valö imorgon, de blir skoj! Lovar!
 
PUSSS 

/L
 
Barnens Valös foto.