Kris, produktionsvecka & ett pucko


Kommentera här

Torsdagkväll.
Så kom den, den där krisen som jag egentligen visste skulle komma till mig, jag visste bara inte var och när. Men häromkvällen när Lotta hade gått och lagt sig och jag satt ensam, då kände den att det var ett utomordentligt bra tillfälle att slå knut på mig. Och det var ju lite mitt fel också då allting började med att jag kollade på bilder från Fritidsresor, (fast jag egentligen visste att jag inte var redo än). Men när de väl slagit över mig var de kört, jag ifrågasatte hela min extensiella tillvaro och jag kan inte minnas när jag grät så mycket sist. De var ingen bra natt helt enkelt.

 

Men på måndagmorgonen hade jag bestämt mig för att göra det bra igen, och då började ju dessutom vår projektvecka i skolan där vi skulle lägga allt fokus på vår musikal i en hel vecka 9-17.00. Nu har jag gjort 4/5 dagar och jag har haft skitkul. Det är så stor skillnad från att jobba på musikalen 3 timmar i veckan till att ha det som nu, hela skelettet är nu lagt och imorgon ska vi köra vårt första hela genomdrag. Det är roligt och för varje dag som går blir jag bara mer och mer säker på att de är det här jag vill göra.
I tisdags hade vi också en föreläsning med Jan Johansen där han kom och berättade om sitt liv och delade med sig om erfarenheter inom branchen och alkoholproblem bl.a.. Mixat med hans prat sjöng han och spelade låtar med sitt tillfälliga band som bestod av våra lärare. Det var superintressant att prata med honom och väldigt personligt där vi när som helt fick räcka upp handen och fråga saker. Dessutom väldigt kul att se våra lärare in action. 

 

Annars är jag lite små deppig idag också tyvärr. Min plan har hela tiden varit att köpa en sista minuten och åka utomlands över lovet men efter att ha tittat hela tiden i flera dagar, pratat med både ticket och TUI i telefonen måste jag tyvärr inse att det inte finns några sista minuten tillgängliga. Det är fler än jag som tar lovet som tillfälle att åka utomlands och priserna har pga det kunnat högas något massivt. Så nu försöker jag skaffa mig någon ny sorts plan för lovet som kommer. Vi får se vad som händer helt enkelt men jag har inte bokat nån biljett hem än.

 

Sen är jag arg också. Ja, många känslor som tar energi som ni ser, det är därför jag måste skriva av mig lite. Jag var ute och sprang en liten sväng förut, då såg en person sitta på en bänk långt framför mig men jag tänkte inget speciellt och fortsatte springa. När jag sprang förbi honom märkte jag att han satt med huvudet ner så jag kollade kanske lite extra, tänkte om nått hade hänt eller så, då ställer han sig upp och går mot mig och jag hinner inte registrera mer än att han är helt svart i ansiktet, jag frågar vad han håller på med när jag märker att han går mot mig och när jag börjar springa snabbare springer han efter mig. Jag springer ju som tur är ifrån honom men när jag kommer på långt avstånd kan jag hålla god utkik ner på bänken där han sitter. Jag står och tittar på honom ett tag och ser att han gör liknande grejer med alla tjejer som går förbi och alla verkar bli lika rädda. Jag bestämmer mig för att ringa polisen och efter att ha stått många minuter i kö tänker jag att det måste bilivit nått fel eftersom jag aldrig kommer fram. Jag lägger på och ringer upp igenom och frågar tjejen i telefonen hur länge jag måste vänta ”ja mycket mer än 5 minuter i alla fall” svarar en dryg röst. Jag lägger på och ringer 112 istället, det kanske var lite litet tänkte jag ett tag men sen tänkte jag hur många gånger jag sett att man ska ringa om man möter clowner och det här var ju samma sak, så jag ringde dit och de tog det seriöst och sa att de skulle åka ut och kontrollera saken. Jag stod kvar ett litet tag och såg efter en stund att det var två till som kom ut och hängde med killen, de verkade inte vara så gamla och tillsist blev jag så arg så jag gick ner och skällde ut dom, tyvärr slutade det bara med att dom sprang iväg. Men alltså, vad fasen tänker folk med!? Hade det kommit ett barn eller en gammal tant hade hennes hjärta kunnat stanna, ja jag är fortfarande skitarg. Menmen, hoppas polisen gav de en läxa.

 

Ja, det kanske inte blev ett superroligt inlägg den här gången, men för mig nödvändigt.
Jag hoppas ni får en bra fredag och i sin tur en bra helg, vi hörs!

KRAMIS
/L

 

 
Jan Johansen in action,
  
Ja, lite fint är det väl med höst ändå.

 
Musikal tvåorna hade lunchkonsert igår, dom var såhär läskiga. 

 
  
 
Lunchrep med tjejerna idag!
& sen lite sångträning med Patrik!
 
& sen en bild på favvisarna från att vi var ute och käka igår när de båda skulle på kurs i staden :D