Nunnegigg och Nyårsrevy


Kommentera här
Hej kompisar!
 
Det är söndag och klockan är 15.25, jag sitter på ett tåg påväg till Linköping. Tågen är snordyra alltså, jag blir nästan upprörd när jag tänker på det. Man vill att alla ska åka kommunalt och pratar om hur mycket bättre det är ur miljöskäl men hur ska man kunna göra det när man som student ska betala mellan 300-600 kronor för en enkel biljett, och dessutom trängas i kaos på stationen. Hmm. Jag tycker det är synd. Men! Det är bra att det går tåg och jag gillar på något sätt att åka det, det känns som att jag är påväg och jag behöver inte göra någonting om jag inte vill, men har tid att skriva mail, planera och komma ifatt i huvudet.
 
Nu har det gått tre veckor på den här hektiska perioden som jag berättade om sist och so far so good! Jag harhög motivation och hänger med på allt bra. Dock har jag valt att prioritera bort ett gigg men det känns okej. Två dagar i veckan är jag alltså i Linköping och repeterar nyårsrevy och de andra dagarna tillbringar jag på skolan. I går hade vi ett stort gigg på en restaurang i Djursholm som också tagit mycket tid att repetera och jag har nog varit i skolan mellan 10-14 timmar varje dag. Men nu är det alltså avklarat och jag kan sätta ett check på den! 
Och det gick bra! Det var verkligen en heldag för vi hade soundcheck klockan halv 10 och sen giggade vi 14.00, 18.30 och 20.30. Det var en flott restaurang som firade 10 år och konceptet var roligt, vi var sju stycken som var utklädda till nunnor och sjöng ett medely på ungefär 20 minuter där det började väldigt lugnt och vackert med 4a stämmor till att sen bli galet och showigt på slutet. Pubiken älskade det i alla fall och vi hade roligt! Det känns häftigt att jag faktiskt kommit någonstans här och börjat ettablera mig. Jag och Lizette satt backstage och pratade om det, för några år sen jobbade hon som servitris på restauranger och kollade avundsjukt på artisterna som uppträdde där. Nu är det vi som är artisterna, VI som har varsin microfon, vi som äter gratis mat och får betalt. Det är så häftigt. Jag är påväg mot mina drömmar.
 
Efter sista spelningen åkte jag in till stan och mötte upp Channa och Vimmerbytjejerna, vi gick till en bar på Söder och hade det hur trevligt som helst. Verkligen en kväll med skratt och glädje!
Nu börjar jag närma mig Linköping här och förhoppningsvis kommer jag möta Pelle på stationen, vi ska gå och äta inne i stan tillsammans. Myspys.
 
Ha nu en supervecka hörrni, så hörs vi!
KRAM!
 
/L